• 3D-illustrasjon: Nordic Architecture

Modern Activity Center – Norges største vindtunnell

Norges største vindtunnel er bygd av Møller Eiendom og prosjektert av Nordic Architecture. I vindtunnelen kan du oppleve å fly på en luftstrøm (med hastighet opp mot 300 km/t) i trygge og kontrollerte omgivelser hvor vindhastigheten simuleres eksakt som opplevelsen for en fallskjermhopper i fritt fall. Å fly i vindtunnel er en unik opplevelse som nær sagt alle kan få være med på alt fra barnefamilier til bedriftsarrangementer, hotellgjester mv, fallskjermhoppere og de som driver med tunellflying som konkurranseidrett.

– Dette er et «passion prosjekt», drevet frem av ansatte med en utradisjonell/spektakulær ide og godkjent av eiere som tør å satse på prosjekter som både er utenfor boksen og morsomme.

Vindtunellflyving er en voksende idrett og MAC, med sine «state of the art»-fasiliteter, har ambisjoner om å arrangere både norske og internasjonale konkurranser som EM og VM. Anlegget er derfor planlagt med publikumsarealer rundt tunnelen og konferanserom.

Opplevelsessenteret har fått navnet Modern Actvity Center (MAC) skal tilbyr flere andre aktiviteter som Augmentet Reality simulatorer og interaktiv klatrevegg.

Adresse

Balder allé 18, 2050 Jessheim

Omvisning

Omvisning med Bjørn Glemmestad.

NB!

Det er gratis omvisning, men det er ikke gratis å prøve vindtunnellen.

Tidspunkt

Lørdag 19. september 2020

Kl 16-18