Informasjon til besøkende

Velkommen til Open House Oslo!

Open House Oslo arrangeres siste weekend i september, i år 2024 21. og 22. september. Programmet for festivalen lanseres tidlig på høsten. Du finner informasjon om programmet her:

– Våre nettsider
– Facebook og Instragram
– Vår trykte festivalavis som deles ut med Aftenposten til abonnnenter i Oslo weekenden før festivalen, legges ut på Deichmann, Innbyggertorget i Oslo og en rekke andre utvalgte steder.

Oslo Open House holdes over hele Oslo og noen nabokommuner. Festivalen er gratis og åpen for alle. Bruk kartet i vår trykte avis eller på våre nettsider for å finne frem.

Under festivalen kommer man inn i offentlige bygg og private hjem som ellers ikke er åpne for publikum.

Alle fotos: Vivi Lindahl

Landbrukskvartalet, Eriksen Stein/ Munthe-Kaas Vejre/ Kozlowski. Foto: Vivi Lindahl

Husk at:

  • Du er gjest i bygget. Bare se – ikke røre.
  • Der privatpersoner åpner hjemmene sine; ta av skoene og opptre med respekt og takknemlighet.
  • Du kan ikke låne toalettet.

     

Godt å vite:

  • Barn er velkomne.
  • Vi kan ikke garantere at alle som ønsker det får komme inn alle steder. Er det kø utenfor, gå videre til neste bygg.
  • Unntaksvis vil det være forhåndspåmeldinger til et eller flere bygg. Dette vil du finne informasjon om under det enkelte bygg.
  • Det hender at nettsiden går ned på grunn av stor pågang under selve festivalen. I så fall, prøv Facebook inntil vi får rettet dette.
  • Oslo Open House betyr farting på kryss og tvers i Oslo.  Vi oppfordrer til å bruke sykkel, kollektivtrafikk eller ta beina fatt. Hvis du må kjøre bil, vis  hensyn slik at du ikke parkerer til sjenanse for nabolaget.
Gamle Aker kirke, Oslos eldste bygning, 1100-tallet. Foto: Vivi Lindahl

Ja, det er alltid gratis for våre besøkende på delta i festivalen.

Programmet slippes etter sommeren. 

Noen bygg på programmet krever forhåndsregistrering. Det vil fremgå tydelig ved hvert programpunkt om dette er tilfelle og hvordan man registrerer seg.

Barn er velkommen på festivalen vår. Vi tilstreber å spesifikt markere programposter som er rettet mot barn. Vær imidlertid oppmerksom på at barn også må bestille plass ved de objektene som krever forhåndsregistrering. Det er derfor ikke mulig å bare bestille plass til seg selv og ta med barna.

English text for each project is included under the Norwegian text on the website. 

Skroll til toppen