Om foreningen

Formålet med Open House Oslo er å lage en arena der alle kan få oppleve god arkitektur. Publikum inviteres inn til noen av Oslo og omegns ypperste bygninger og uteanlegg som ellers er stengt for allmenheten. Det er gratis adgang. Open House Oslo er del av et internasjonalt nettverk med over 50 medlemsbyer verden over.

Frivillighet og dugnadsånd er bærebjelken i alle Open House arrangementene. Organisasjonen er politisk uavhengig og non-profit. Arbeidet finansieres av samarbeidspartnere, sponsorer/annonsører og av noe offentlig støtte og støtte fra stiftelser. I tillegg kommer stor ubetalt egeninnsats fra foreningens medlemmer, huseiere, guider og andre frivillige.

Organisasjonsnummer: 913 370 090.

Om Open House Oslo-familien

Hvert år samarbeider vi med aktører i Oslo og omegns kulturliv og akademia knyttet til arkitektur- og byutvikling. Noen støtter oss økonomisk ved å annonsere i vår programavis.  

I tillegg søker vi midler fra Oslo kommune, Kommunal og distriktsdepartementet, andre offentlige etater, stiftelser og private aktører.

I forbindelse med Open House festivalen har vi de senere årene samarbeidet med; OBOS, Nasjonalmuseet, Utenriksdepartementet, Oslo Havn, Møller Eiendom, Höegh Eiendom, Asplan Viak, Entra, Aspelin Ramm, Fortidsminneforeningen, Arkitektbedriftene, Asker museum (MiA) og HL-senteret.

Flere av landets arkitektfirmaer annonserer i programavisen vår.  Slik får vi midler til å gjennomføre festivalen og arkitektene får profilert seg. Gode støttespillere og annonsører har vært Asplan Viak, Aspelin Ramm, Lund Hagem, Mad arkitekter, YSA, Arkitektene Astrup og Hellern AS, Morfeus, Hallstein, Stein Halvorsen arkitekter og Wood Arkitektur + Design.

Vil du eller ditt kontor være annonsører i avisen i 2024? En annonse i Open House avisen treffer rett på målgruppen!

Last ned Sponsorfakta 2023 her: OpenHouseOslo_sponsorfakta 2023
Kontaktperson: Randi Horgen, randi@openhouseoslo.org+47 993 55 793Mor

Medlemmer

Helene Haaland Mustad
Helle Benedicte Berg
Matilde Evasdatter Liastøl
Marianne Langhelle (styret)
marianne@openhouseoslo.org
+47 412 02 266
Reidun Granberg (styret)
reidun@openhouseoslo.org
+47 913 38 838
Randi Horgen (styreleder)
randi@openhouseoslo.org
+47 993 55 793

Skroll til toppen