Ikke alle borettslag har en egen kunstner med eget galleri, men kunstnerboligen på Ulven gjør det mulig.

Ulven er en del av Oslos største framtidige byutviklingsområde. Her kommer det cirka 2000 boliger og 4500 arbeidsplasser. Galleriet blir en del av bygulvet til Ulven, med flotte utstillingsvinduer og fantastisk innsyn for beboere og folk som skal på arbeid.

Kunstnerboligen er en del av et helt nytt og ferdigstilt borettslag i grønne omgivelser med trær og busker. Kunstnerboligen består av en 2 roms leilighet med egen markterrasse og direkte inngang til det det tilhørende galleriet. Galleriet blir et flott møtested for mennesker som både vil oppleve og kjøpe kunst og målet er å bidra til økt kulturliv i nærmiljøet i den moderne og grønne bydelen Ulven.

I takt med forvandlingen av denne nye bydelen, blir galleriet en del av et blomstrende næringsliv der kunstneren kan samarbeide med andre næringer i området, i tillegg til å være med å arrangere workshops, opplæring og andre aktiviteter for barn, unge og voksne.

Arkitekter: Arcasa

Kunstnerboligen leies nå ut til kunstfotografen Behzad.

«Min kunst handler om å fremme et budskap om viktigheten i å se skjønnhet i alt og alle. Dette gjør jeg ved å bruke fotografier som jeg har tatt av div avfall på Smestad Gjenvinningsstasjon ila siste 2 årene. Bildene er en påminnelse på konsekvensene av bruk og kast mentaliteten i dagens samfunn, også når det kommer til hvordan vi behandler de rundt oss».

Adresse

Selma Ellefsens vei 11A, 0581 Oslo

Tidspunkt

Lørdag 24. september 2022

Kl. 11-15