Gamlebyen loft

Dette er et fint og levende nabolagsprosjekt og kulturinitiativ i Gamlebyen, der blant annet et tidligere bilvaskeri er bygget om til næringslokaler og kontor/studio. Lokalene er utviklet for å fremme samarbeid og gode samtaler på tvers av forskjellige disipliner og felt og tilbyr arbeidsplasser til små og middelsstore bedrifter av forskjellige slag, frilansere, start-ups og lokale virksomheter med hovedvekt på kreativ næring, kunst og musikk, design, media, yoga, by- og stedsutvikling, medvirkning og ikke minst mat og matproduksjon med mer.

Gamlebyen Loft har innendørs lokaler til forskjellige arrangement, deriblant konserter, festivaler, bryllupsfester, møtevirksomhet, foredrag og i tillegg inviterer de til gate-events.

Siden stedet åpnet i 2017 har Gamlebyen Loft etablert seg som et populært møtested i bydelen og har nylig utvidet med større areal. Det er plass til flere! Gamlebyen loft er initiert og bygget av Natural State med Moi som ansvarlige arkitekter. Det er lagt vekt på sirkularitet i praksis, blant annet med gjenbrukstegl på fasaden.

Adresse

St. Halvardsgate 33, 0192 Oslo

Tidspunkt

Lørdag & søndag 24. – 25. september 2022

Kl 12-14

Omvisning

Kl 12 og 13 begge dager