Oslo Urban Walk #6! Sagene – Nydalen

La oss ta en søndagstur fra ring 2 til ring 3 gjennom sagene, Bjølsen og Nydalen. Som vanlig vil Oslo urban walks kombinere grått og grønt, gammelt og nytt. Denne turen spesielt vil gi oss en reise i tid. Vi skal snakke om blant annet: Oslos agrikulturelle og industrielle fortid, samfunnshager, Akerselvens fornyelse, forskjellige boligprosjekter og det nye urbane prosjektet rundt Nydalen.

Mer om Oslo Urban Walk!

Oslo er skog og fjord, Oslo er flatt og kurvete, Oslo er granittgrønn og lindegrønn. Oslo er forstadshus og sosialbygninger, Oslo er provinsielt og trendy. Oslo er både ung og gammel. Oslo er eklektisk, komplekst og ikke minst dens skjønnhet. OUW organiserer arkitekt – og landskaps-orienterte turer i forskjellige deler av byen. Vi vil besøke gater, bygninger, parker etc. Vi vil snakke byutvikling, arkitektur, landskap, kunst økologi & geologi og mye mer. Vi vil se det ordinære og det ekstraordinære, det velkjente og det ukjente, styggheten og skjønnheten. Vi er to franske landskapsarkitekter som jobber og bor i Oslo siden januar 2017. Yrket vårt gir is dyrebare verktøy til og beskrive og dekryptere steder. Gjennom Urban Walks har vi den gleder av å dele våres kunnskap og å lære mer på en delaktig måte.

The map ID you have entered does not exist. Please enter a map ID that exists.

Adresse

vi starter foran Vøienvolden gård, Gustav Jensens gate, sagene: og turen ender på Nydalen t-bane stasjon

Tidspunkt

Søn 23. sept Kl 14-16

Omvisning

Turene blir holdt på engelsk. Det er begrenset med plasser på turen: 40 stk. Vær så snill å registrer dere på arrangementet på Facebook en dag i forkant av turen. Vi ønsker også at dere møter 15 minutter før planlagt avgang så vi kan starte i tide

https://www.facebook.com/OsloUrbanWalks/